Nieuws

25 februari 2019: Allemaal leuke acties

Het team dat dit jaar mee gaat naar de Mont Ventoux (KlimmentegenMS) is heel erg actief. Er worden mooie acties georganiseerd. Op 13 april wordt er een spinningmarathon georganiseerd bij Optisport in Sneek en 9 mei is er Bingo met fantastische prijzen in Joure. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel!

Bingo mee: https://www.facebook.com/lnijholt/posts/2232459880131187

Spin mee;

4 januari 2019: Er komt een boek!

De afgelopen maanden is het stil geweest, jullie hebben niet veel van mij gehoord. Ik heb weken achtereen zitten schrijven. Mijn verhaal staat op papier en zal zeer waarschijnlijk binnenkort gedrukt worden. Ik heb een boek geschreven!!!!!!

Hou de berichtgeving in de gaten.......

3 januari 2019: Nieuw jaar, nieuwe doelen!

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd om nieuwe doelen te bedenken!

Ik ga mij richten op het lopen. De aansturing van mijn benen verloopt moeizaam, vooral mijn rechterbeen gaat na een poosje slepen en wil niet meer verder. Dit ga ik trainen. Het wordt spannend hoe ver ik ga komen. De lat ligt hoog!

Eind maart wil ik tijdens rokjesdag 5 kilometer joggen. Op 10 juni wil ik de Mont Ventoux lopend beklimmen.

Ik zou het fantastisch vinden als ik bij beide evenementen met een groot team aan de start verschijn. Dus...... schrijf je in! Team SandyMoveS.

21 April 2018: De reis is begonnen!

De plannen zijn veranderd, het is zulk mooi weer dat ik een week eerder vertrokken ben. Via Youtube kunnen jullie mijn vlogs volgen. op naar de Mont Ventoux!!!!

10 april 2018: Piet Paulusma kwam langs

Vandaag is Piet Paulusma geweest. Hij heeft opnames bij mij thuis gemaakt. Zo lief dat ze willen meehelpen om donaties te verzamelen voor het belangrijke onderdoek naar MS

4 april 2018: Bingo!

Mijn ouders hebben een bingo georganiseerd in Heerhugowaard om geld in te zamelen voor de strijd tegen MS. Het was een gezellige middag!

28 maart 2018:Mijn fiets is er!

Vandaag mocht ik mijn Batavus Zonar E-go e-bike compleet met hondenkar tassen etc ophalen bij Riniafietsen in Makkum. Dank jullie wel Rinia Fietsen en Batavus!

23 maart 2018: Walk for MS

Ik heb meegedaan met de Walk for MS in Amsterdam. 5 km gelopen!

14 maart 2018: Koffetijd

Vanochtend was ik te zien in de uitzending van koffietijd. Daar heb ik mijn verhaal verteld. Leefstijl als medicijn.

13 maart 2018: Grote opbrengst Donaties op de Beurs

We hebben op de fiets-wandelbeurs en op beurs Vrouw gestaan. We hebben hele lieve en warme reacties gekregen en een prachtig bedrag aan donaties opgehaald! Bedankt lieve mensen!

28 februari 2018: Een stukje verder met een nieuwe sponsor

Tijdens de tocht ben ik veel energie kwijt aan het fietsen. Het is dan prettig als ik een tentje heb dat ik makkelijk kan opzetten en dat ik lekker kan liggen zodat mijn lijf voldoende uitrust. Zo fijn dat Decathlon Leeuwarden mij de benodigde spullen sponsort!

23 februari 2018: Ontmoeting met een bekende nederlander

Vandaag heb ik een inspirerende ontmoeting gehad met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. Een zeer inspirerende ontmoeting! mindset als je ziek bent komt overen met de mindset van iemand met een talent!

19 februari 2018: De telegraaf

Een mooi artikel in de telegraaf. Mijn verhaal! Dit ben ik!

18 februari 2018: Fietsen met de griep

Ik moet natuurlijk flink trainen. Nu had ik een griepje te pakken maar toen het even wat beter ging ben ik toch maar op de fiets gestapt.

16 februari 2018: Batavus fiets uitzoeken

De fietser, het paradijs voor de fietsliefhebben! WIj mochten daar een fiets uitzoeken!

7 februari 2018: Op zoek naar een Sponsor

Vandaag ben ik samen met Niels op zoek geweest naar een bedrijf geweest wat me gaat sponsoren. En jawel hoor Batavus gaat een nieuwe fiets sponsoren.

29 januari 2018: Gaat Boaz mee naar Frankrijk?

Vandaag proefgefietst met Boaz in de fietskar. Het nieuwste Vlog daarover kun je vinden op mijn YouTube kanaal bij de links.

29 januari 2018: Een verjaardagskadootje

Voor mijn verjaardag heb ik deze website gekregen. Nu kan ik alles over mijn actie op 1 plek verzamelen en alles heel makkelijk delen met de rest van Nederland!