De tocht naar de Mont Ventoux

Ik zeg weleens; "leven met MS is topsport". Door aanpassingen in mijn leefstijl ben ik uit een diep dal geklommen, ben ik opgestaan uit de rolstoel en heb ik een prachtige tocht kunnen maken; op de fiets vanuit Friesland naar de Mont Ventoux in Zuid Frankrijk. Ik heb zelfs de Middenlandse zee bereikt en ben vervolgens terug gefietst om op 10 juni de Mont Ventoux te beklimmen. Een waanzinnig avontuur!

SandyMoveS2018.

Op 28 april stap ik in friesland op de fiets. In 6 weken tijd fiets ik naar Frankrijk (1600 kilometer). Het einddoel is de top van de Mont Ventoux. Op 10 juni wordt daar het evenement Klimmen tegen MS georganiseerd (MoveS). Op die dag zal ik 20 kilometer naar boven fietsen en de laatste 6 kilometer loop ik omhoog.

Ik wil met dit project zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar MS. Omdat er nog zoveel onduidelijkheid is over deze ziekte is onderzoek naar oorzaak en genezing van groot belang. Het grote doel is een MS vrije wereld.

Maar naast geld ophalen wil ik heel graag mensen inspireren. Ik wil met dit project laten zien dat er veel mogelijk is als je bereid bent om te investeren in leefstijl. Een ieder heeft de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op zijn eigen welzijin, gezondheid en geluk.

Op deze site is informatie te vinden over mijn weg van rolstoel naar de top van de Mont Ventoux.

MS heeft 1000 gezichten, geen ziekte is hetzelfde, geen mens is hetzelfde, ieder heeft zijn eigen verhaal. Mijn waarheid is absoluut niet de enige waarheid! Maar ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan een stukje bewustzijn.

Doneer op rekeningnummer;

NL81RABO 0327 794 771